fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

HAJvsHOuten 

"Twee verdiende punten tijdens seizoensopening HAJ Hercules/WHC"

Na een lange en pittige voorbereiding was het vandaag dan echt tijd om de competitie te starten! Een nieuw team, nieuwe competitie dus goed sleutelen. Bij de HAJ werken we dit jaar samen met WHC, dit seizoen dan ook spelend onder de naam Hercules/WHC.

 

Thimo Bakker, Luka Furth en Moritz Bohnet zijn de spelers van WHC en nieuw bij de club zijn Ole Poeth en Bart Stoffers. Deze 5 spelers vormen samen met bekende gezichten Ziggy, Otto, Dennis, Mitchel, Ole, Jens, Luca, Lars en Jonah de A-jeugd selectie voor dit jaar. En zij hebben een pittig programma voor de boeg want in de nieuwe opzet van de Jeugd Eredivisie spelen we 30 wedstrijden.

Vandaag was de aftrap thuis in een goed gevulde hal tegen Houten. In de voorbereiding hebben we een aantal goede oefenwedstrijden mogen spelen maar wanneer het erom gaat, zie je toch dat er meer mee speelt dan enkel lekker spelen. We kwamen sterk uit de startblokken met wat snelle uitbraken van Ole Poeth en Otto. 4-1 en 8-4. Daarna ging het hier en daar wat haperen. We hadden even geen grip op de cirkelloper die vrij makkelijk gevonden werd. Hierdoor kon Houten langszij komen en zelfs een voorsprong pakken.

Dus rusten met een achterstand. We waren het er allemaal over eens dat dit niet was wat we konden en vooral wat we wilden. We moesten de tweede helft dan ook weer vanuit de basis gaan handballen. Afspraken nakomen etc. Dit pakte de ploeg dan ook goed op. Punt voor punt kwamen we dichterbij en dit hielden we vast. We hadden die voorsprong weer te pakken.

Moritz nam duidelijk de ploeg op sleeptouw en de ploeg pakte dit op. Er werd vrij en onbevangen gespeeld. Verdedigend was het de tweede helft sterk en als collectief. Aanvallend waren sommige acties om te smullen. Volgende week mogen we op zondag naar Limburg waar een stevige pot wacht tegen V&L.

Met vriendelijke groet,

Wesley Hage

wesley2016

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…
RT @MrDeWaal: Vanavond komen de DS @herculeshandbal nog 1x in actie. Om 20.30 uur start de oefenwedstrijd tegen @HVForeholte in Voorhout #h
Programma voor 13, 16 en 17 juni 2018 gepubliceerd https://t.co/aKPdzqnnG6