fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

HAJvsVenL 

"Uit de startblokken in Limburg"

Vandaag was alweer de tweede wedstrijd van het seizoen! Om 12.50 uur starten, betekent om 9.30 verzamelen en met z'n allen naar Sittard. Met een bijna fitte ploeg gingen we dus op pad. Alleen Ole bleef achter in Den Haag met een enkelblessure. Met drie volle auto's en een busje dat voor deze wedstrijd beschikbaar werd gesteld door Renault Autohaag Zeeuw kwamen we twee uur later aan. Het hele reisgezelschap stapte vervolgens even uit voor een ontspannen wandeling om de beentjes los te gooien en dan naar binnen!

De afspraak was duidelijk vanuit de startblokken er bovenop knallen. En dit deden we ook met volle overgave. In een mum van tijd stond het 0-4, 1-6 en 2-9 en hadden we dus niets te klagen en lagen we op koers voor een lekkere overwinning! Met een ruststand van 11-21 gingen we naar de kleedkamer.

Doorgaan was de opdracht en zien met wat voor eindstand we weer richting huis konden gaan. We kwamen weer sterk uit de kleedkamer met flitsende uitbraken. Alleen nu was er in de afronding iets minder scherpte waardoor we de eerste 5 minuten na rust niet al op +8 stonden. Na deze periode pakten we het weer op en stond de dekking als een blok en bleven we scoren. De score stopte uiteindelijk bij 21-43. Een mooi resultaat waardoor we met de twee punten weer huiswaarts gingen. Een mooie teamprestatie en nu weer voorbereiden op volgende week. We spelen volgende week om 13.00 uur onze tweede thuiswedstrijd in Sporthal Loosduinen tegen BEVO. Een mooi affiche.

Met vriendelijke groet,

Wesley Hage

wesley2016

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…
RT @MrDeWaal: Vanavond komen de DS @herculeshandbal nog 1x in actie. Om 20.30 uur start de oefenwedstrijd tegen @HVForeholte in Voorhout #h
Programma voor 13, 16 en 17 juni 2018 gepubliceerd https://t.co/aKPdzqnnG6