fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

renaultautohaagzeeuwrechts 

Vandaag moesten de mannen van Joeri en Wesley weer een verre reis maken voor het 4e duel van dit seizoen. Ditmaal trok de selectie richting Drenthe voor de ontmoeting met onze vrienden van E&O.

De ploeg uit Emmen trok uiteindelijk, zij het nipt, aan het langste eind. Hoe de thuisploeg de winst in de wacht sleepte, zullen we ongetwijfeld later in Wesley's verslag kunnen lezen. Dit betekent helaas de eerste nederlaag voor het combinatieteam van Hercules en WHC maar dat heeft zeker niet gelegen aan de voorbereiding.

Want die was weer prima verzorgd en dan bedoelen we met name het transport want net als het 'uitje' naar Limburg kon de staf ook voor het transport naar en van Emmen gebruikmaken van een superdeluxe busje, wederom beschikbaar gesteld door Renault Autohaag Zeeuw, waarvoor natuurlijk weer megaveel dank namens de staf en selectie van Hercules Heren A jeugd.

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Degradatie Heren 1 https://t.co/cEqLIdNjKN
Programma voor 19, 21, 24 en 25 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/bOj5Ynd0M2
RT @HaagseTopsport: Waar spelen de topteams? U ziet 't in de Haagse Topsport Agenda https://t.co/HzXoO5wzzn @HGCHockey @hdmonline @VMHC_C
Programma voor 14, 17 en 18 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/iIOx5lOufU