fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

bevovswhceenovswhc whcVsrapiditas 

"2x volle buit, 1x nipt verlies"

Na de overwinning thuis in sporthal Loosduinen tegen BEVO waren we nog ongeslagen voor we mochten afreizen naar Emmen. E&O, een sterke tegenstander waarmee we ons konden meten. Beide ploegen ongeslagen dus een echte kraker.

De wedstrijd was dan ook 1 met ups en downs. Slordigheden en sterk spel. Tegen het einde lieten we zien dat we genoeg veerkracht hebben om een wedstrijd om te kunnen buigen. Met 5 doelpunten achter moesten we wel om niet kansloos ten onder te gaan. In de slotfase hebben we dan ook geknokt voor wat we waard zijn maar het mocht niet zo zijn. We verliezen na het missen van veel open kansen de wedstrijd met 28-27. Een nederlaag die staat maar zeker niet nodig was.

Afgelopen zondag stond Rapiditas in als tegenstander in de agenda. Een ploeg die meedoet in de middenmoot. De eerste helft startten we wat slordig waardoor de wedstrijd continue een gelijke stand opleverde. Verdedigend hadden we nog niet echt grip op de twee buitenopbouwers die vrij mochten spelen. Met een aantal sterke uitbraken en goede afstandsschoten van onze kans konden we uiteindelijk toch met een goeie tussenstand van 20-14 gaan rusten.

Na rust hebben we het gat van 6 punten niet meer weggegeven. We creƫerden de tweede helft veel kansen en hadden uiteindelijk meer grip op de spelmakers van Rapiditas. Al met al een mooie overwinning van 33-24 waarin we veel hebben kunnen werken aan de getrainde stof en dit zagen we met regelmaat terug en geeft een goed gevoel naar volgende week.

Dan spelen we op zondag uit tegen Sittardia. Een mooi affiche waarin we onze huid weer duur gaan verkopen om de punten mee naar huis te nemen.

Met vriendelijke groet,

Wesley Hage

wesley2016 standna5

Word sponsor

 

VVH

seizoenkaart

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Kleine aanpassingen in kantinediensten januari https://t.co/bFWR9v82WB
15hretweet
Update kantinediensten vanaf 20 januari a.s. https://t.co/kqctDrz4pn
Programma voor 16, 17, 20 en 21 januari 2018 gepubliceerd https://t.co/eb7cVC9fmI
Torius on Tour: 'Hamburg' https://t.co/2Dl80DtDFg
De Handjes van HS1: Hercules - Quintus 2 https://t.co/OTLxIgIiZS