fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

sittofficiele  

Voor de tweede keer dit seizoen mochten we afreizen naar Sittard. Met twee auto's en het superdeluxe busje dat wederom beschikbaar werd gesteld door Renault Autohaag Zeeuw gingen we om 9.45 uur weg.

Twee uur later en een kleine wandeling door de omgeving was het tijd voor de warming up. Na de nederlaag van E&O gisteravond merkte je de extra motivatie om deze wedstrijd om te zetten in winst.

We kwamen snel op een 0-3 voorsprong door snelle uitbraken. Daarna kwam Sittardia beetje voor beetje terug en dat had resultaat waarbij ze na 3-3 een voorsprong pakten van 4-3. Otto en Thimo zorgden er weer voor dat wij weer op voorsprong kwamen (4-5), mede door goed combinatie spel. Zo was het continue stuivertje wisselen van 5-5, naar 6-6, 7-6, 8-6 achter. De ruststand van 13-15 gaf aan dat het een gelijkopgaande wedstrijd was. En dan ook zeker nog niet gespeeld.

De tweede helft gaf eigenlijk hetzelfde beeld als de eerste. Gelijk, achter en weer voor en dit meermaals. De tweede helft stond in het teken van een sterk werkende dekking en van de gemiste open kansen. Een leuke wedstrijd voor de mensen op de tribune maar uiteindelijk een verdiende overwinning voor ons, 29-34. Een mooi resultaat.

Complimenten voor de dekking van ons team en de wil om het met elkaar te doen! Mooi met twee punten weer naar Den Haag.

Volgende week weer een topper wanneer Aalsmeer naar Boswijk komt. De wedstrijd start om 13.25 uur.

Met sportieve groet,

Wesley Hage

wesley2016 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Ledenadministratie meldt: 4 nieuwe leden!!! https://t.co/n0cu2Q0bMn
Trainingsitems met hoge kortingen! https://t.co/tNM9oRRvXE
Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…