fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

hajvsaalsm site  

Na de twee punten vorige week stond er afgelopen zondag een topper tegen Aalsmeer op het programma. Een wedstrijd waarvan je weet dat hij niet makkelijk zal zijn. De ploegen zijn aardig aan elkaar gewaagd.

Dat was ook het beeld van de eerste helft. Vanaf het begin was duidelijk dat geen van beiden de punten cadeau zouden krijgen. Beide ploegen werkte vanuit een sterke dekking. Scoren ging daardoor ook lastig. En er werd voor ieder punt geknokt. Een ruststand van 10-8 in het voordeel van Hercules zegt denk ik genoeg over de eerste helft.

De tweede helft gaf lang hetzelfde beeld als de eerste helft. Punt voor punt werd er afgewerkt. Wat resulteerde in langzamerhand drie, vier punten voorsprong. De bedoeling was om dit punt voor punt uit te bouwen en door te gaan. Aalsmeer kreeg ineens vleugels en ging makkelijker scoren. De voorsprong van vier slonk gestaag naar een gelijke stand. Dit kostte een hoop energie waardoor het scoren bij ons moeilijker werd en wat slordigheden in de ploeg slopen. Aalsmeer wist hier dankbaar gebruik van te maken en liep uit van één naar vier punten voor!! Een gat wat op dat moment van de wedstrijd te groot was om nog iets terug te doen. Op basis van de tweede helft mag Aalsmeer zich dan ook de terechte winnaar noemen.

Aanstaand weekend treden de jongens aan tegen DWS in Schiedam.

Met sportieve groet,

Wesley Hage

wesley2016 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Ledenadministratie meldt: 4 nieuwe leden!!! https://t.co/n0cu2Q0bMn
Trainingsitems met hoge kortingen! https://t.co/tNM9oRRvXE
Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…