fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

20171105 221703  

Na de misstap van vorige week uit bij DWS was het vandaag een mooi moment om die vieze nasmaak weg te spoelen.

Om 16.00 uur stond de wedstrijd tegen Arnhem op het programma, een ploeg die niet hoog op de ranglijst staat. Al vanaf de start werd de toon gezet dat we graag wilden winnen. Met in de eerste minuten een aantal snelle omschakelingen werd duidelijk dat we in de juiste flow zaten. Waarin de dekking nog net wat slordigheden zaten hadden we de wedstrijd meteen onder controle. Met een ruststand van 20-10 mag je spreken van een ruime marge.

Toch was er voor in de rust nog genoeg voer om aandacht aan te besteden. Dus met een aantal afspraken werd de tweede helft gespeeld. En dit heeft het team allemaal stuk voor stuk gedaan en de dekking stond hierdoor nog zekerder. Na een kwartier in de tweede helft hadden we twee goals tegen. Prima tussenstand! Aanvallend en verdedigend weer stappen gemaakt en met een eindstand van 43-16 hebben we goede zaken gedaan! volgende week wacht de wedstrijd aan de Laan van Poot tegen Hellas om 16:00 uur.

Met sportieve groet,

Wesley Hage

wesley2016 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Degradatie Heren 1 https://t.co/cEqLIdNjKN
Programma voor 19, 21, 24 en 25 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/bOj5Ynd0M2
RT @HaagseTopsport: Waar spelen de topteams? U ziet 't in de Haagse Topsport Agenda https://t.co/HzXoO5wzzn @HGCHockey @hdmonline @VMHC_C
Programma voor 14, 17 en 18 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/iIOx5lOufU