fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

20171105 221703  

Na de misstap van vorige week uit bij DWS was het vandaag een mooi moment om die vieze nasmaak weg te spoelen.

Om 16.00 uur stond de wedstrijd tegen Arnhem op het programma, een ploeg die niet hoog op de ranglijst staat. Al vanaf de start werd de toon gezet dat we graag wilden winnen. Met in de eerste minuten een aantal snelle omschakelingen werd duidelijk dat we in de juiste flow zaten. Waarin de dekking nog net wat slordigheden zaten hadden we de wedstrijd meteen onder controle. Met een ruststand van 20-10 mag je spreken van een ruime marge.

Toch was er voor in de rust nog genoeg voer om aandacht aan te besteden. Dus met een aantal afspraken werd de tweede helft gespeeld. En dit heeft het team allemaal stuk voor stuk gedaan en de dekking stond hierdoor nog zekerder. Na een kwartier in de tweede helft hadden we twee goals tegen. Prima tussenstand! Aanvallend en verdedigend weer stappen gemaakt en met een eindstand van 43-16 hebben we goede zaken gedaan! volgende week wacht de wedstrijd aan de Laan van Poot tegen Hellas om 16:00 uur.

Met sportieve groet,

Wesley Hage

wesley2016 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Ledenadministratie meldt: 4 nieuwe leden!!! https://t.co/n0cu2Q0bMn
Trainingsitems met hoge kortingen! https://t.co/tNM9oRRvXE
Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…