fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

hellasvsHercHA1 ole imv  

Zondagmiddag stond de kraker tegen Hellas op het programma.

Wanneer je vooraf de teams ziet, weet je dat het een lekkere handbalpot kan worden. En daarbij is niets teveel gezegd. Veel kwaliteit op het veld.

Beide ploegen kwamen dan ook sterk uit de startblokken. Wat een snelle 2:2 opleverde. Beide dekkingen stonden aardig en er werd geknokt voor elke m2. We konden door verzorgd aanvalsspel waarin niet meteen de eerste kansen werden gepakt maar de bal lekker bleef gaan tot 100% kans uitlopen tot een tussenstand van 2-9. Een mooie riante voorsprong die verdiend was. Hellas kwam door drie afstandschoten terug tot 5-9. Dus werden we weer op scherp gezet. “Alert blijven tot het laatste fluitsignaal” was het motto. De ruststand van 9-14 stond dan ook op het scorebord na 30 minuten.

Goed op weg maar nog zeker geen gelopen wedstrijd.

In de tweede helft was het spelbeeld over het algemeen hetzelfde. Twee ploegen die lekker wilde handballen. Wanneer we naar ons eigen spel keken speelden we iets te voorzichtig. Daardoor kwamen de keuzes van de eerste helft er af en toe ‘net’ niet uit. Hierdoor konden we niet een groter gat slaan dan we voor ogen hadden om de wedstrijd op slot te gooien. Met een eindstand van 21-26 hebben we een goed resultaat neergezet en zijn we de hele wedstrijd niet in de problemen gekomen.

De sfeer in de groep is goed en dat betaalt zich dan ook uit. Mooi om te zien dat er elke week weer stappen worden gemaakt en dat het zich uitbetaalt in twee punten. Aanstaande zaterdag gaan we op bezoek bij ARBO Rotterdam en dat betekent wederom een kraker van jewelste. Aanvang van deze topper is 18.30 uur.

Met sportieve groet,

Wesley Hage

wesley imv 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Ledenadministratie meldt: 4 nieuwe leden!!! https://t.co/n0cu2Q0bMn
Trainingsitems met hoge kortingen! https://t.co/tNM9oRRvXE
Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…