fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

crew2e editie Hercules Handball Cup

Wat vorig jaar begon als een bevlieging, een eigen toernooi in 4 hallen, ambitieus maar haalbaar dachten we. Een hoop bloed, zweet en tranen zo'n eerste keer. Hoop vrijwilligers die er iets 'leuks' in zagen en zich ook hebben ingezet. Maar als we het voor de tweede keer zouden doen moesten er een hoop dingen anders!

In de aanloop naar de 2e editie hebben we regelmatig bij elkaar gezeten. Het eerste jaar geëvalueerd en de zaken die afgelopen jaar op de achtergrond beter moesten, aangepakt. We kunnen nu denk ik spreken van een heuse toernooicommissie die het als een uitdaging zag een TOP weekend neer te zetten.

En ik denk dat we daar ook uitstekend in geslaagd zijn! Zoveel teams die aan elkaar gewaagd waren en alles wisten te geven tijdens de wedstrijden, daar doe je het voor. Maar ook het organiseren is topsport. Het geeft een kick als we terugblikken op de 1e editie. Hoe het toen op de achtergrond ging, is een verschil van dag en nacht als we dit vergelijken met deze 2e editie ging. Zoveel rust die we hadden met elkaar want bijna alles liep gesmeerd!

Er is zoveel werk verricht door een aantal vrijwilligers in de aanloop naar het weekend toe. En dat heeft gemaakt dat het toernooi is gegaan zo als het is gegaan. Een mooi nieuw evenement dat nu op de kaart staat en daar mogen we met zijn alle trots op zijn.

Daarom wil ik via deze weg dan ook iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit toernooi enorm bedanken. Want zonder alle vrijwilligers, scheidsrechters en deelnemers is er geen evenement!!

Op naar de 3e editie!!!

wesley HHC

Wesley Hage

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…
RT @MrDeWaal: Vanavond komen de DS @herculeshandbal nog 1x in actie. Om 20.30 uur start de oefenwedstrijd tegen @HVForeholte in Voorhout #h
Programma voor 13, 16 en 17 juni 2018 gepubliceerd https://t.co/aKPdzqnnG6