fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

biggerDe Grote Club Actie is nu twee weken bezig en wij zijn héél erg benieuwd of er al veel loten zijn verkocht. Alle verkoopboekjes waren heel snel uitgedeeld aan de jeugdteams en helaas kwamen we er te kort. Hopelijk komt deze week de nieuwe bestelling aan bij Leonie zodat en de jeugdleden die nog geen boekje hebben en de seniorenteams voorzien kunnen worden van de loten.

Leveren jullie je volle of bijna volle boekje in bij jullie trainer of coach? Zij kunnen Leonie dan een mail sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dat er boekjes zijn ingeleverd zodat ze door Leonie opgehaald kunnen worden.

En jullie weten het: de opbrengst is voor onze gezellige vereniging waar een heleboel nuttige en leuke dingen voor gedaan kunnen worden.

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…
RT @MrDeWaal: Vanavond komen de DS @herculeshandbal nog 1x in actie. Om 20.30 uur start de oefenwedstrijd tegen @HVForeholte in Voorhout #h
Programma voor 13, 16 en 17 juni 2018 gepubliceerd https://t.co/aKPdzqnnG6