fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

Martin Swikker linkedinDe zomervakantie is bijna voorbij, ik hoop dat jullie een aangename zomer hebben gehad. Ik heb in ieder geval genoten van al die leuke beelden en verhalen vanuit Loon op Zand. Een groot compliment voor de organisatie van het Hercules kamp, die deze mooie traditie weer een succesvol vervolg hebben gegeven. Dit laat zien dat onze club in staat is handballen op hoog niveau te combineren met een hele mooie sociale kant. Een eigenschap waar we trots op kunnen zijn en moeten koesteren. Daar wil je toch bij horen!

Ik gebruik graag al deze positieve energie om het nieuwe seizoen een goede start te geven. Zoals jullie op de site al hebben kunnen lezen, zijn we als vereniging zo groot geworden dat het trainen en begeleiden van onze (jeugd)teams zich niet meer vanzelf regelt. De jeugdcommissie en de technische commissie zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die ons hierin ondersteunen. Dus word je de komende tijd op je schouder getikt met de vraag kan je ons helpen, dan hoop ik dat je voor ons klaar staat. Je mag je natuurlijk ook zelf aanmelden: op de site kan je ons vinden.

De topsportteams zijn alweer hard aan het trainen en ik begrijp van de begeleiding dat er hard gewerkt wordt om het tweede weekend van september aan de competitie te beginnen. Volgens een betrouwbare bron doen we dat met een spetterende Hercules Night. Ik hoop jullie allemaal te zien op de tribune. We hebben die avond ook iets anders te vieren, Hercules wordt dan 65 jaar oud en ik kan jullie verzekeren we gaan nog lang niet met pensioen. Sterker nog, we zijn nog hartstikke jong en vitaal en dat met 65 jaar levenservaring is een mooie combinatie. Vier punten vanuit de dames en heren zou een mooi verjaardagscadeau voor ons zijn.

De heren en dames A-jeugd zijn ook in volle voorbereiding voor het seizoen. Beide gaan spelen op het hoogste jeugdniveau van Nederland. De heren doen dat in samenwerking met WHC waarbij het beste van beide jeugdafdelingen is samengebracht in een heel sterk team. De dames doen het op eigen kracht met een paar mooie aanwinsten erbij. De ambitie van de teams is om mee te doen voor de prijzen in deze jeugddivisies. Dit is een mooi voorbeeld van de doorontwikkeling van de Hercules jeugd, waar we hartstikke trots op mogen zijn. Ik wens alle spelers veel succes toe en hoop dat de Hercules aanhang jullie in grote getalen komt ondersteunen.

De Hercules Handbal Cup II komt er weer aan, op 9 en 10 september gaat de Hercules jeugd zich in 4 sporthallen in Den Haag meten met 48 andere topteams uit heel het land. Dit mooie initiatief heeft zich in handballend Nederland in snel tempo ontwikkeld tot een echte traditie. Alvast een compliment voor de organisatie die nog hard aan het werk is om alles tot in de puntjes te organiseren.

De afgelopen weken hebben we gezien hoe populair goed presterende damesteams in ons land zijn. Laten we nu een groot aantal van die teams in onze vereniging hebben. Die kunnen nog wel wat extra ondersteuning gebruiken. Dus ken je een bedrijf of heb je zelf een bedrijf die hiermee graag geassocieerd wil zijn, dan heeft Hercules daar alle mogelijkheden voor. Ik breng jullie graag in contact met de sponsorcommissie. Denk bijvoorbeeld aan de dames A-jeugd die in de jeugddivisie in heel het land met jouw naam promotie zullen maken.

Zo, meer weet ik niet voor nu. Ik wens alle Herculesleden een goede start van het nieuwe seizoen toe.

Martin Swikker

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…
RT @MrDeWaal: Vanavond komen de DS @herculeshandbal nog 1x in actie. Om 20.30 uur start de oefenwedstrijd tegen @HVForeholte in Voorhout #h
Programma voor 13, 16 en 17 juni 2018 gepubliceerd https://t.co/aKPdzqnnG6