fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

header logo3 GCa2017klik op het logo voor de siteShirley Swikker en Ilonka Talsma zijn hiervoor al enige voorbereidingen aan het treffen. Alle leden krijgen binnenkort een inschrijfboekjes via de coach. Hopelijk wordt het weer net zo succesvol als voorgaande jaren. Maar natuurlijk hopen we dat het eindresultaat dit jaar nog hoger zal zijn! De mooiste beloning voor Hercules is dat van elk verkocht lot 80% ten goede komt aan de vereniging.

 

De loten kosten € 3,00 waarvan € 2,40 voor de vereniging is. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij de lotenkopers veel prijzen kunnen winnen.

De officiële verkoop begint 16 september a.s., dus bedenk alvast een aantal (bekende) mensen aan wie je de loten gaat verkopen. Degenen met de meest verkochte loten krijgen een mooie prijs. Natuurlijk draag je al bij met elk verkocht lot, ook als je er maar een paar verkoopt.

We houden jullie op de hoogte.

Shirley Swikker en Ilonka Talsma

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Degradatie Heren 1 https://t.co/cEqLIdNjKN
Programma voor 19, 21, 24 en 25 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/bOj5Ynd0M2
RT @HaagseTopsport: Waar spelen de topteams? U ziet 't in de Haagse Topsport Agenda https://t.co/HzXoO5wzzn @HGCHockey @hdmonline @VMHC_C
Programma voor 14, 17 en 18 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/iIOx5lOufU