fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

Kies Hercules als goede doel bij de Vriendenloterij

                      vriendenloterij

       

Help Hercules en wijs het als goed doel aan bij de Vriendenloterij

Velen van u weten het al, maar Hercules is een vereniging die als goed doel wordt aangemerkt bij de Vriendenloterij. De meeste mensen schrijven zich in bij de Vriendenloterij zonder zelf aan te geven welk goed doel ze willen ondersteunen. Deze opbrengsten worden dan verdeeld over alle goede doelen die de Vriendenloterij ondersteunt. U kunt echter ook zelf bepalen welk doel u ondersteunt. Dus bent u al lid van de Vriendenloterij en heeft u nog geen goed doel aangewezen, help dan Hercules door het als goed doel aan te wijzen! Dit kost u niets extra en helpt de vereniging!

Wat moet u daarvoor doen?

Hieronder de uitleg van de Vriendenloterij om zelf uw goede doel te bepalen:

 

Kan ik zelf kiezen welk goede doel ik steun met mijn lot(en)?

U kunt ervoor kiezen om met uw lot(en) mee te spelen voor alle goede doelen die de Vriendenloterij steunt of om één specifiek doel te kiezen voor uw lotnummer(s). Dit kunt u aangeven bij aankoop van een nieuw lot (klik op het plaatje hieronder). Het is ook mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met onze Ledenservice via 0900 - 300 1400 (normaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

               vriendenloterijKIES

 

                   

 

 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Degradatie Heren 1 https://t.co/cEqLIdNjKN
Programma voor 19, 21, 24 en 25 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/bOj5Ynd0M2
RT @HaagseTopsport: Waar spelen de topteams? U ziet 't in de Haagse Topsport Agenda https://t.co/HzXoO5wzzn @HGCHockey @hdmonline @VMHC_C
Programma voor 14, 17 en 18 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/iIOx5lOufU