fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

grote clubactie 45 jaar

klik op het logo voor de website

Beste allemaal,

Inmiddels is er een aantal weken verstreken waarin de leden weer op pad kunnen om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Een aantal seniorenteams heeft de lotenboekjes nog niet ontvangen, maar weet dat ze onderweg zijn!

Zoals afgesproken is het de bedoeling dat iedereen meedoet. Jullie weten dat bij verkoop van de loten van € 3,00 per stuk, de vereniging volop profiteert; 80% gaat namelijk rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij de lotenkopers veel prijzen kunnen winnen.

We hopen dat de inleverbox die op de bar in de kantine staat, goed zal worden gevuld, zodat wij onze handen vol hebben aan het invoeren ervan! Dus zet ‘m op met de verkoop! Jullie hebben zeker deze maand nog de tijd om loten te verkopen en de boekjes in te leveren. Binnenkort volgt weer een update.

Succes, met vriendelijke groeten, Shirley Swikker en Ilonka Talsma

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal spelen vanavond weer een oefenwedstrijd. Deze keer in Schiedam tegen @hvventura. De wedstrijd begint omst…
RT @MrDeWaal: Dankzij @Saturnus72 konden de DS @herculeshandbal gisteren weer eens kennis maken met Beach Handball #handbal #training https…
Programma voor 23, 26 en 27 mei 2018 gepubliceerd https://t.co/bYTHZ0ahts
Kantinecommissie heeft versterking! https://t.co/JMPDRXRVHA
DCJ en HCJ naar Verler Handball Cup https://t.co/cfMxwqgXPL