fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

g_team      kabouterteam  gezocht

Onze favoriete kanjertjes van het G-team worden elke week op woensdagmiddag met veel enthousiasme en plezier getraind door Robin Brant, Yannick Boers, Fabienne Posadinu en Milou van der Ree. Omdat er de komende periode nieuwe Kanjertjes bij gaan komen, is dit kwartet Supertrainers op zoek naar een 5e supergemotiveerde teamplayer die het geweldig vindt om met deze kanjertjes te mogen werken. Het G-team wordt elke woensdag getraind van half 5 tot half 6.

En dezelfde oproep doen we ook meteen voor onze Kekke Kabouters, die sinds 2 weken elke zaterdagochtend tussen 08.45-09.45 uur de fijne kneepjes van het geweldige handbalspelletje worden geleerd door onze enige, echte, eigen flying dutchman, Maarten van Gerwen. Ook deze talenten in de dop krijgen versterking en daarom zoeken we ook voor Maarten een enthousiaste teamplayer om deze onwijs leuke groep gezamenlijk te gaan trainen.

GeĂ¯nteresseerden kunnen een meeltje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Degradatie Heren 1 https://t.co/cEqLIdNjKN
Programma voor 19, 21, 24 en 25 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/bOj5Ynd0M2
RT @HaagseTopsport: Waar spelen de topteams? U ziet 't in de Haagse Topsport Agenda https://t.co/HzXoO5wzzn @HGCHockey @hdmonline @VMHC_C…
Programma voor 14, 17 en 18 maart 2018 gepubliceerd https://t.co/iIOx5lOufU