fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

header-logo3Allereerst bedanken we alle leden die zich hebben ingezet voor de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Alle ”beetjes” aan verkochte loten hebben zelfs tot een hoger eindresultaat geleid dan het voorgaande jaar, namelijk 1271!

Net als vorig jaar is Sophie van den Bree de uitspringer met maar liefst 81 loten! Gefeliciteerd Sophie, wederom ontzettend goed gedaan. Je ontvangt zo snel mogelijk je prijs.

Het jeugdteam dat in totaal de meest verkochte loten heeft is E2 met 106 loten! Maura, Maud, Roos, Mathijs, Kim, Bente, Isa en Joshua gefeliciteerd met deze overwinning! Zodra het door jullie gekozen teamuitje besproken is, zal er actie worden ondernomen.

Leden die meer dan 20 loten hebben verkocht, hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen, waarin zij een voucher met kortingsbonnen ontvangen.

De trekkingsuitslag zal 14 december a.s. bekend worden gemaakt op de website van de Grote Clubactie. Het lotnummer staat vermeld op het bankafschrift dat het aangekochte lot betreft.

Met vriendelijke groeten,

Shirley en Ilonka

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Kantinecommissie heeft versterking! https://t.co/JMPDRXRVHA
DCJ en HCJ naar Verler Handball Cup https://t.co/cfMxwqgXPL
Speel mee met de @VriendenLoterij en help ons de kantine aan te pakken. Ga naar https://t.co/oBGx2aOpDr, schrijf je… https://t.co/Knga4rwg2b
RT @MrDeWaal: De eerste wedstrijd minuten zitten erop voor DS1 @herculeshandbal. In en tegen Nieuwegein was het spel wisselvallig, maar lie…
RT @MrDeWaal: Vanavond speelt DS1 @herculeshandbal haar eerste oefenwedstrijd onder leiding van het nieuwe duo de Waal/Lorist. Om 20 uur in…