fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

torius siteklik op de banner voor het origineel
 

Beste handbalmaatjes van Hercules,

Het is misschien alweer een tijdje geleden dat jullie wat van ons gehoord hebben, maar wij zijn er toch echt nog altijd bij! Zo hebben wij de afgelopen jaren soms wat samen ondernomen, elkaar uitgenodigd voor activiteiten en naast elkaar gehandbald. Dit vinden wij echt geweldig en daarom willen wij jullie, de leden van Hercules, graag uitnodigen om met ons naar Hamburg te gaan tijdens Pasen! Hier vindt een handbaltoernooi plaats dat zowel Duitse als internationale teams aantrekt. Echt wat voor handbal fanatiekelingen zoals wij.

De Toernooicommissie van Torius zal het vervoer, het contact met de organisatie, de overnachtingen en leuke activiteiten voor in de vrije tijd regelen. Het wordt een leuk maar vol weekend dat zal beginnen met de reis naar Hamburg op 30 maart en eindigen met de terugreis op maandag 2 april. Dit alles zal rond de €180 gaan kosten en inschrijven moet voor 29 januari via deze link. Natuurlijk volgt er snel meer informatie, maar voor nu is dit het even. Houd facebook en je mail in de gaten voor updates!

Mochten er vragen zijn, dan kunnen die gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag zien we jullie ook in Hamburg tijdens de Pasen!

Groetjes,

De Toernooicommissie van Torius

Yours sincerely,

Laura Arkesteijn

External Relations DSHV Torius
t: +31636555111
m: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
w: www.torius.nl 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Alle dagen feest bij 60ste Hercules Kamp !! https://t.co/0JjZvNLhot
RT @MrDeWaal: Zo train je DS @herculeshandbal de ene dag in 32 graden en een brandende zon en dan weer in 16 graden met regen en storm. Aan…
De voorzitter vertelt ... https://t.co/b9nAJ35JQy
RT @MrDeWaal: Nog 1 nachtje slapen en dan weer lekker aan de slag bij @herculeshandbal #zinin #handbal
Wedstrijd tussen Ventura en Hercules is afgelopen! Eindstand is 14 - 28 #ventherc