fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

20170905 Herenselectie 2017 2018

Beste Hercules leden en trouwe volgers,

Een degradatie is iets waar je als vereniging met ambitie nooit aan zult wennen, zeker niet als het twee keer op rij gebeurt. Ik kan me de frustratie van onze leden, het oude kader en onze trouwe supporters goed voorstellen. Zij zien alle harde arbeid die in het verleden is verricht als het ware in rook opgaan. Het komt hard aan kan ik jullie verzekeren.

Ik wil graag iedereen informeren over de stappen die we al hebben gezet en nog gaan nemen. Het bestuur heeft in nauw overleg met de technische commissie visie en topsportbeleid opgesteld dat moet borgen dat we de verloren positie binnen afzienbare tijd weer goedmaken. We zijn als club hierin nog heel ambitieus en strijdbaar.

Er wordt op dit moment achter de schermen hard gewerkt om een en ander goed georganiseerd te krijgen. Ik hoop jullie snel een inkijk te kunnen geven in de operationele plannen. Die worden nu in samenspraak met het technisch kader en onze spelers opgesteld.

Het is de kracht van Hercules dat we in dit soort moeilijke momenten onze veerkracht tonen en laten zien waarom we als vereniging al jaren succesvol bestaan.

Met hartelijke groet,

Martin Swikker

 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Alle dagen feest bij 60ste Hercules Kamp !! https://t.co/0JjZvNLhot
RT @MrDeWaal: Zo train je DS @herculeshandbal de ene dag in 32 graden en een brandende zon en dan weer in 16 graden met regen en storm. Aan…
De voorzitter vertelt ... https://t.co/b9nAJ35JQy
RT @MrDeWaal: Nog 1 nachtje slapen en dan weer lekker aan de slag bij @herculeshandbal #zinin #handbal
Wedstrijd tussen Ventura en Hercules is afgelopen! Eindstand is 14 - 28 #ventherc