fb hercules 
Hercules Facebook!

Kleding

VOG

klusje doen?

logo vriendenloterij

 

 Beste leden,

 

 

Hercules heeft al heel lang de wens om de kantine op te knappen. Een nieuwe vloer, meubilair, apparatuur, het is allemaal hard nodig. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij!

Op donderdag 31 mei tussen 19.00 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Hercules. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Houd 31 mei dus je telefoon in de gaten want hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de kantine kunnen gaan opknappen. Daar gaan we samen toch voor?

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur

José Rodenburg

 

Word sponsor

 

VVH

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter

Twitter

Upgrade Inschrijfformulier 2018-2019 https://t.co/zmpVBKvc5t
SUPREVO tekent sponsorcontract https://t.co/ON4I65JzpU
RT @MrDeWaal: DS @herculeshandbal maken progressie en laten zich van haar goede kant zien tegen @HVForeholte. Over de eindstand lopen de me…
RT @MrDeWaal: Vanavond komen de DS @herculeshandbal nog 1x in actie. Om 20.30 uur start de oefenwedstrijd tegen @HVForeholte in Voorhout #h
Programma voor 13, 16 en 17 juni 2018 gepubliceerd https://t.co/aKPdzqnnG6