fb hercules 
Hercules Facebook!

VOG

klusje doen?

Jeugd Kamp

HK 2017Herculeskamp 2018 Inschrijfformulier

Dit jaar is alweer het 60e kamp! Met ons kamp staat spel en plezier centraal, want we willen er weer een onvergetelijke week van maken.

Daarbij hebben we jullie natuurlijk nodig! Elk jaar werken we met een thema, welk thema dit wordt houden we nog even geheim.

Er zijn vaste onderdelen, aangepast aan het thema, zoals de sportdag, vossenjacht, zwemdag, bosspel, rally en natuurlijk diverse avondvullende programma’s.
Houd de Herculeskamp Facebook in de gaten zodat je het nieuws over het kamp op de voet kan volgen. Tijdens het kamp zetten we ook foto’s op Facebook. Wil je niet dat er foto’s van jou op Facebook komen te staan laat dit dan weten aan een van de kampleiders.
We gaan, zoals gewoonlijk, de vijfde week van de (basisschool) zomervakantie. Dit jaar van
11 augustus t/m 18 augustus.

Ben je nog niet eerder mee geweest? Vraag eens aan je teamgenootjes hoe zij het hebben gehad. En hebben jouw ouders nog vragen dan kunnen zij een van onderstaande leiders aanspreken.

Een weekje weg met je Herculesfamilie kost dit jaar € 160,-. Omdat wij al van tevoren kosten moeten maken, verzoeken wij je om bij het inschrijfformulier € 30,- inschrijfgeld te betalen en dit over te maken naar het nummer NL74INGB0006318238 t.n.v. RKSV Hercules, o.v.v. je naam. Dit bedrag gaat dan natuurlijk weer later van die 160 euro af.
Na 1 juni wordt het 25 euro duurder (als je niet mee hebt gelopen met de sponsorloop) om jezelf op te geven in verband met extra kosten die wij daarna moeten maken.
In juli komt er een speciaal kampkrantje uit, waar alle informatie in staat.

Groetjes van de kampleiding: Jannine, Jose, Maarten, Milou, Erik, Nathalie, Martin, Robin, Lenja, Naomi, Caroline, Sylvia, Olaf, Kayleigh, Marjet, Peter, Kimberley en Anna.

P.s. De afspraak is dat degene die niet meeloopt met de sponsorloop € 25,- meer moet betalen ivm de entree van de Efteling.

 

Vul het inschrijfformulier in en doe hem in de kampbrievenbus in de kantine.

Klik op de foto voor het formulier!!

Word sponsor

 

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter