fb hercules 
Hercules Facebook!

VOG

klusje doen?

Jeugd Kamp

sponsorloop23692

 

SPONSORLOOP KAMP 2018

 

Zoals jullie misschien allemaal wel weten gaan we dit jaar voor de 60ste keer op kamp!!

Omdat wij voor het 60ste kamp geld willen inzamelen om weer allemaal leuke dingen te kunnen doen, organiseren wij op zaterdag 23 juni een sponsorloop voor de HTA.
De sponsorloop zal plaatsvinden op Boswijk. We verzamelen om 11.45 uur en starten om 12.00 uur. De sponsorloop zelf duurt ongeveer 20 minuten. Er is een parcours uitgezet van ongeveer 175 m.


Hierbij is een formulier gevoegd waarmee je zoveel mogelijk sponsors kan gaan zoeken. Vraag aan je sponsor een bedrag per ronde, dus hoe meer rondjes je loopt hoe meer je ophaalt! Maar wat ook kan is een vast bedrag afspreken. Er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen.
Een prijs voor degene die de meeste rondjes loopt en een prijs voor degene die het meeste geld ophaalt. We hebben het geld hard nodig, dus het is wel de bedoeling dat iedereen mee loopt en zeker de kinderen die mee gaan op kamp.
Ga je mee op kamp, maar loop je niet mee met de sponsorloop dan komt er bij het inschrijfgeld van kamp een extra bijdrage van 25 euro.

Ga dus op zoek naar zoveel mogelijk sponsors.
Het formulier lever je in op 23 juni bij één van de kampleiders, die noteren hoeveel rondjes je hebt gelopen. Na de loop krijg je het formulier weer terug en kan je het geld ophalen bij je sponsors. Als je al het geld hebt opgehaald kun je dit inleveren bij José of Jannine. Nog makkelijker is om het geld over te maken op de rekening van kamp NL74INGB0006318238 t.n.v. RKSV Hercules m.v.v. sponsorloop en je naam.

Voor informatie kun je terecht bij de kampleiders:
Olaf Kuijper, Martin Bos, José Rodenburg, Robin Brant, Nathalie vd Kuil, Milou vd Ree, Naomi Brant, Anna Hoogmoed, Marjet de Jager, Peter vd Bovenkamp, Maarten van Gerwen, Erik Rodenburg, Lenja Maat, Kimberly Rodenburg, Riccardo Masmeijer, Caroline Eijsenring, Sylvia Bakker en Jannine Dijkstra.

 

 

Word sponsor

 

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter