fb hercules 
Hercules Facebook!

VOG

klusje doen?

Daniels (Up)DA-eetjes: Hercules DA1 - Zeeburg DA1

da1vsZeeburg

DA1 wordt dit seizoen getraind door trainer/coach Daniel Dortwegt die z'n roots bij Quintus heeft liggen.

De dames komen dit seizoen in de landelijke divisie uit en dat betekent niet alleen veel kilometers over de snelwegen van Nederland maken maar ook de sportieve uitdaging je te mogen meten met de beste jeugdteams van Nederland.

In navolging van Fred's Feitjes en Vendeloo's Visie publiceren we vanaf heden ook Daniel's (Up)DA-eetjes.

Na de competitiestart in Venlo vorige week, stond vandaag de eerste thuiswedstrijd tegen S.V. Zeeburg op het programma. In de voorbereiding is Zeeburg al 2 keer onze tegenstander geweest, waarbij de uitslagen steeds in het voordeel van Zeeburg uitvielen.

Vandaag was het voor Kelsey de eerste wedstrijd na een lange periode van blessureleed. De wedstrijd ging met enige vertraging van start omdat de scheidsrechters in de file vaststonden.

Na een goede start met een felle dekking en mooi gevarieerd aanvalsspel pakten we een 3-2 voorsprong. Door scorend achter te blijven en veel op de paal te schieten, liep Zeeburg in de eerste helft uit van 5-10 naar een ruststand van 8-14.
Het beginsignaal van de tweede helft betekende voor ons een frisse start. In het begin van de tweede helft kwamen wij terug tot op 2 punten (16-18). Waarna we er nog een schepje bovenop gooiden en ons terug knokten tot een 20-20 tussenstand.

Na de 21-21 liep Zeeburg uit tot 21-23. Nicky bracht met haar score de spanning volledig terug (22-23). Met een laatste time out hebben we nog geprobeerd om er in de laatste minuut een punt uit te slepen, maar dat mocht helaas niet baten. Wel konden we moe gestreden en met opgeheven hoofd het veld verlaten en Zeeburg feliciteren met de overwinning.

We hebben aanvallend hele leuke aanvallen gezien en zeker in de dekking heel hard geknokt.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Maedilon/V.Z.V. op het programma. De wedstrijd begint om 19.00 uur in 't Veld.

Met sportieve groet,

Daniel Dortwegt

Word sponsor

 

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter