fb hercules 
Hercules Facebook!

VOG

klusje doen?

De handbalschoenen van HC2

C2SCHOENEN klklik voor het origineel

Een klein team van 5 spelers, Sam, Jort, Jaison, Quincy en Jort (JP voor ons) dat wordt aangevuld door vaste invallers die we dankbaar zijn. De veldcompetitie begonnen we bij Quintus en ondanks dat we daar zonder punten vandaan kwamen, kregen we wel de complimenten van de Quintus aanhang. Bij EHC hebben we veel moeten incasseren maar ook daar leren we van.

We spraken af dat Hellas thuis dan ook onze eerste winst moest worden. Dat hebben jullie gedaan, snel gespeeld en goed verdedigd wat een 36-7 winst opleverde. Dat smaakte naar meer dus bij Rijnstreek wisten jullie 42 keer het net te raken en de 2 punten mee naar Boswijk te nemen. 

Foreholte thuis was een maatje te groot. Afgelopen zondag waren we ook onder de indruk van MMO, grote meiden die 6-0 in de verdediging stonden. We kwamen niet in ons eigen spel waardoor we met de rust 8-5 achter stonden. Na rust hadden we ons eigen spel gelukkig snel gevonden en werd het heel spannend en jullie weten ondertussen dan schreeuw ik nog harder. Uiteindelijk was dit de wedstrijd die mij het meest bij blijft want met 15-18 namen we de punten toch mee!

Heren we gaan knallen in de zaal en er een leuk seizoen van maken. Ik ben ontzettend blij jullie coach te mogen zijn en zie jullie 29 oktober weer bij MMO.

Jeanette

Word sponsor

 

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter