fb hercules 
Hercules Facebook!

VOG

klusje doen?

Nicky Rodenburg ook gediplomeerd verenigingsscheidsrechter!

Nicky sluit aan bij het scheidsrechterskorps van Hercules!

Nicky Rodenburg is alweer de vijfde gediplomeerde verenigingsscheidsrechter.

Ja, de scheidsrechterscommissie is goed bezig. Niet alleen vanwege die door hun afgenomen examens maar ook alle wedstrijden op Hercules en de door de bond toegewezen wedstrijden op vreemde zijn met veel inzet voorzien van een scheids. Zo hebben alle teams hun wedstrijden kunnen afwerken. Een mooi resultaat.

Er zijn zelfs geruchten dat de volgende lichting scheidsen al weer klaargestoomd wordt. Nu even terug naar Nicky die met vlag en wimpel het examen heeft gehaald en hiervoor het diploma kreeg overhandigd en als mooie attentie ontving zij een eigen scheidspakkie namens Hercules. Wie zou dat nou niet willen hebben!

Hercules is natuurlijk altijd op zoek naar nieuw scheidstalent. Is jouw interesse nu ook gewekt, kijk dan meteen even op de site of meld je nu meteen aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij feliciteren Nicky van harte met haar behaalde diploma en hopen dat er nog meer nieuwe scheidsrechters zullen volgen!

 nickyrodenburg 23022018 

Word sponsor

 

Al aangemeld?

Follow Me

Follow us on Twitter