fb hercules 
Hercules Facebook!

klusje doen?

Kantinediensten

bestuurshamer 2

De zomerrust is al weer voorbij?

Het lijkt zo stil en verlaten op het complex in Boswijk. De zomervakantie is nog in volle gang en al die hard werkende vrijwilligers genieten van een welverdiende vakantie. Toch zie ik de eerste bewegingen alweer ontstaan. De herenselectie is vorige week maandag alweer gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een hele speciale dit keer, omdat het de eerste keer is dat de spelers van Hercules en WHC samen aan de aftrap staan. Ook de damesselectie is deze week weer begonnen, op 7 augustus stonden zij ook weer voor het eerst op het veld. Einde van de week start het Hercules kamp en voor we het weten staan we weer langs het veld. Pffff… het was zo’n mooie zomer.

Samenwerking met WHC

Het bestuur is erg blij dat het ons is gelukt om goede afspraken te maken over de samenwerking tussen Hercules en WHC. U heeft hier eerder een mail over gekregen en wij hebben hierover op onze site bericht. Ook de pers heeft hier aandacht aan besteed met een stukje in het AD (zie ook onze Facebook pagina). De samenwerking in het afgelopen seizoen tussen Hercules en WHC bij de landelijke A jongens is erg goed bevallen en is de voedingsbodem om verdere samenwerking vorm te geven.

De samenwerking bestaat uit een eerste team in de landelijke eerste divisie, een tweede team in de landelijke tweede divisie en een heren A jeugd team in de landelijke jeugddivisie. De teams bestaan uit spelers van Hercules en WHC en worden samengesteld door de technische staf. De teams spelen onder de naam WHC/Hercules en spelen hun wedstrijden afwisselend op Boswijk en in Loosduinen bij WHC. De teams zijn gewoon herkenbaar aan hun eigen tenues en spelen de thuiswedstrijden in de eigen kleuren. De technische staf bestaat nu nog uit Szigmund Mackay (HS1) en Wesley Hage (HAJ) en er wordt druk gezocht naar aanvulling op dit duo. Onze trainer/coach van het afgelopen jaar, Lyacine Kaci, heeft (alsnog) besloten om niet met ons verder te gaan. Niet alleen de technische staf is belangrijk maar ook de invulling van het technisch kader heeft volop de aandacht.

Met deze samenwerking geven wij een nieuwe en positieve impuls aan onze ambitie om, binnen de mogelijkheden die we hebben, het maximale te presteren. We geven onze aanstormende talenten een aantrekkelijk perspectief, de weg naar boven kan weer worden opgepakt. Zoals Ruben Meijer in de krant stelde: “De sentimenten moeten van tafel. We moeten onze kennis, kunde en financiële middelen bundelen. Alleen dan is er kans op succes.”.

Wij gaan in ieder geval voor dat succes. En wie weet, krijgt op termijn deze beweging een breder vervolg in de regio…

Herculeskamp

Buiten de start van de topsportteams gaan binnenkort de andere teams ook weer aan de slag.

Ik wens ook hun een goede start en alvast een bijzonder geslaagd seizoen toe. Maak er met al die geweldige vrijwilligers weer iets moois van. Ik wil alle spelers en ook de ouders nog even wijzen op de gouden regels van Hercules zodat we die weer goed op ons netvlies hebben en met die in het achterhoofd het seizoen in kunnen gaan. Maar nu eerst gezellig een weekje op kamp!

Word sponsor

 

Follow Me

Follow us on Twitter