Kleding

Kleding/Hercules Ledenshop

inlogschermKlik op het voorbeeld of navigeer via de homepage naar "Over Hercules", optie kleding

Onze kledingpartner hummel heeft een geheel vernieuwde Ledenshop gelanceerd! Onze nieuwe shop biedt meer mogelijkheden, en is bovendien mooier en overzichtelijker. Een nieuw design, met de vertrouwde bestelmogelijkheden. De update werkt minstens zo gemakkelijk als de omgeving die je al kende. Neem dus snel een kijkje!

Bonussysteem
Het bonussysteem dat aan de Ledenshop is gekoppeld, blijft onveranderd. Alle bestellingen die je via de Ledenshop plaatst (denk aan een trainingsshirt, een extra paar kousen of een clubtas met logo) leveren een bijdrage aan de clubkas.

Het bonussysteem van hummel creëert kledingbudget voor het nieuwe seizoen. Aan het eind van ieder seizoen ontvangen we als club de bonus die alle bestellingen samen hebben opgeleverd. Dit kunnen we in het nieuwe seizoen besteden aan nieuwe aankopen. Hiermee kan het sponsorbedrag ieder jaar nog flink oplopen!

introfilmpje nieuweuitstraling

 

Beste handballer van RKSV Hercules,

Als je nú naar je Clublogin gaat, kun je kennismaken met de geheel vernieuwde uitstraling!

Eerste keer inloggen
Kies de eerste keer voor de optie "wachtwoord vergeten?" in het startscherm. Vul vervolgens je e-mailadres in. Om veiligheidsredenen hebben wij jouw wachtwoord niet overgezet naar het nieuwe systeem. Deze dien je dus eenmalig opnieuw in te stellen.

Orderhistorie
De orderhistorie die in het oude systeem was opgenomen, wordt in de loop van deze week overgezet. Deze kun je dus spoedig weer volledig inzien.

Introductievideo
Een nieuw design, met de vertrouwde bestelmogelijkheden. De update werkt minstens zo gemakkelijk als de Clublogin die je al kende. Bovenstaande introductievideo helpt je verder op weg!