dsvsbevowinstAls opvolging van Wesley's Waarheid is mij gevraagd dit voort te zetten en gaat voortaan Fred's Feitjes heten.

Het feit is dat na de eerste overwinning en een week van trainen en blessureleed (Jennifer en Milou) de wedstrijd tegen BEVO op het programma stond. Het team was er klaar voor, echter uit het beeld van de wedstrijd zou je je afvragen waar ze mee bezig waren.

BEVO, een jonge ploeg, werd denk ik onderschat. Al snel stonden we 3-0 achter en het kostte een moeite om te scoren. Gemiste kansen en afspeelfouten gaf het team geen zelfvertrouwen. De ruststand was er één van een pupillen wedstrijd, nl. 5-8 in het voordeel van BEVO.

Na het uitspreken van mijn onvrede over de prestatie en wat positiewisselingen ging het iets beter. Verdedigend zat het goed, maar aanvallend lieten wij het liggen. Toch ondanks de vele gemiste kansen een achterstand ombuigen naar een voorsprong van 3 punten en dit weten te behouden, is een compliment waard. Je slechte wedstrijden winnen zegt iets over de vechtlust van een team. Eindstand 16-14 en 2 punten in de pocket.

Op naar de volgende week en met de zekerheid dat het beter kan, zie ik de wedstrijd tegemoet.

Fred Langerak

fredlangerak