dsvsBenteloFred nog steeds in de lappenmand

Fred was deze week nog niet opgeknapt. Hij is zelfs opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Hij zal er de komende week dan ook nog niet zijn op de trainingen, want eerst moet hij goed herstellen.

 

Lyacine, de coach van heren 1, heeft ons samen met Sylvia geholpen en de wedstrijd tegen Bentelo gecoacht. Jennifer is vorige week geblesseerd uitgevallen in de wedstrijd tegen ZAP, waardoor zij niet mee kon spelen.

We begonnen scherp aan de wedstrijd. De verdediging stond goed en we bleven het eerste kwartier elke keer twee puntjes voor. Daarna draaide het om. De aanval liep bij ons goed. We speelden elkaar goed vrij, maar vergaten de kansen af te maken. Bentelo ging makkelijker scoren, waardoor we met maar 1 punt voorsprong de rust in gingen.

Na de rust begonnen we weer scherp, maar het laatste kwartier zakten we weer in. Bentelo pakte hierdoor de voorsprong. Wij bleven elke keer 1 puntje achter en creëerden genoeg kansen, maar vergaten het weer af te maken. De laatste minuut brak aan en wij stonden met 1 punt achter. Wij wilden te graag de gelijkmaker maken en speelden daardoor slordig. In de slotseconden werd er een bal gespeeld op de break naar Rianne. Helaas was deze net te hard en ging die over de achterlijn uit. We konden de gelijkmaker niet meer maken. Het eindsignaal ging.

Helaas weer verloren, wat niet nodig was. We weten wel waar we deze week aan moeten werken op de training: meer conditie opbouwen en onze kansen gaan afmaken. Volgende week spelen we op zondag tegen Quintus 2. Dit is een ploeg die ervoor gaat en graag een snel spel wil spelen. Hopelijk komen jullie allemaal weer kijken!

Bedankt Lyacine. Wij vonden het heel fijn dat jij ons wilde coachen.
Komende week krijgen wij training van Erik en hij zal ons zondag ook gaan coachen.
Wij wensen Fred heel veel beterschap en hopelijk zien wij hem weer snel op de training!

fredlangerak