q2 hercdsFred nog steeds in de lappenmand

(Fred's feitjes komen dit keer van de hand van Milou)

Gistermiddag stond de wedstrijd tegen Quintus op het programma. Een wedstrijd die volgens de statistieken gewonnen moest worden door Quintus.

De afgelopen week op de training hebben we veel aan de conditie gewerkt en schotoefeningen gedaan. Na het beginpraatje van Erik en de warming-up konden we beginnen.

De eerste helft ging gelijk op en maakten we het Quintus hierdoor heel lastig. Quintus begon met een offensieve dekking. Hier wisten wij raad mee en door veel lopen en passeren scoorden wij. Quintus stond na onze doelpunten snel op de middellijn en gingen gelijk in de aanval. Hierdoor moesten wij na ieder doelpunt snel omschakelen en verdedigen. Quintus zette de dekking om naar 6-0. Wij gingen korte wisseltjes in de opbouw spelen en zo scoorden wij van afstand. We gingen de rust in met een stand van 16-15.

Na de rust wilden we weer op dezelfde voet verder gaan, maar Quintus ging fanatieker van start. Wij speelden slordig en Quintus liep gelijk uit door een paar breaks. Na de time-out ging het weer meer lopen, maar Quintus had de voorsprong al gepakt. De eindstand is uiteindelijk 37-27 geworden.

Gescoord: Marjet 5, Milou 5, Anna 4, Eline 3, Miranda 3, Tessa 3, Paula 2, Lisa en Marleen 1.

Deze week moeten we weer hard trainen, want volgende week spelen wij op zaterdag om 19.00 uur in Boswijk tegen Aalsmeer. Wij zien jullie dan graag!

fredlangerak