imvfotoImv-FotografieFred's feitjes komen ook dit keer van de hand van Milou

Zoals we ook dit weekend gemerkt hebben, krijg je de 2 punten van een wedstrijd niet cadeau. Elke week moet je ervoor gaan en moet alles kloppen wil je kunnen winnen. Elke tegenstander is lastig. Zo ook gisteravond. We moesten tegen Fiqas Aalsmeer.

 

Een tegenstander waartegen je punten kan pakken. We begonnen de eerste helft te slap. We waren niet geconcentreerd en we hebben teveel kansen gemist. Het vangen en gooien was moeilijk en hierdoor was de ruststand 8-14. 14 doelpunten tegen is prima, maar 8 scoren is te weinig. Dus in de rust afgesproken dat het moest veranderen en dat we ervoor moesten vechten. De tweede helft begonnen we gelijk scherp en zijn we sneller de bal op gaan zetten. Al heel snel liepen we in en kwamen we op 1 punt achter. We hebben er de tweede helft voor geknokt, maar helaas trok Aalsmeer aan het langste eind en hebben wij verloren met 20-21.

Doelpunten gemaakt door: Paula 7, Miranda 4, Marjet 2, Tessa 2, Milou 2, Marleen 1, Rianne 1 en Nicky 1

We hebben de afgelopen weken hard getraind met Erik en merken dat wij steeds meer op elkaar ingespeeld raken, onze conditie gaat vooruit en wij willen ook weer eens de twee punten mee naar huis nemen. Volgende week spelen wij tegen PSV. Een stukje rijden, maar hopelijk komen jullie allemaal kijken!

fredlangerak