ds1vsdsvduitslagZaterdagavond was het weer tijd voor een competitiewedstrijd van dames 1. Deze avond moesten wij tegen DSVD, de koploper. Zij zijn niet voor niets de koploper, want ze hebben pas 1 wedstrijd verloren en de rest met veel punten verschil gewonnen.

Dus wij wisten vooraf al dat het moeilijk zou worden, maar we hoopten natuurlijk op een stuntje. Na de warming-up zouden we scherp beginnen aan de wedstrijd. De eerste helft ging het redelijk gelijk op en hebben we het DSVD goed lastig gemaakt. We gingen de rust in met 9-14.

Na de rust was DSVD sterk aan het verdedigen en dat leverde ons de nodige problemen op om openingen te vinden met meer balverlies tot gevolg. Door het balverlies liepen zij weer snel een break, vergroten hiermee hun voorsprong dat uitmondde in een zeer terechte 16-26 overwinning. Helaas was het geen wedstrijd waarbij de hoeken tot scoren konden komen. Ze werden vaak uitgedekt en hierdoor waren ze moeilijk vrij te spelen.

Doelpuntenmakers: Marjet de Jager 4, Nicky Rodenburg 3, Tessa Wielinga 3, Rianne Meeuwisse 2, Paula Berest 2, Anna Hoogmoed 1, Milou van der Ree 1.

We hebben hard gewerkt en Jennifer de Vreede heeft haar eerste speelminuten weer gemaakt na een lange blessure. We weten waaraan we deze week moeten werken om volgende week de punten te pakken tegen Gemini. Deze wedstrijd spelen wij om 19.00 uur thuis. Dus kom allemaal gezellig kijken. Bij de kaartverkoop kunt u ook lootjes kopen waarmee u leuke prijzen kunt winnen. Tot volgende week!

fredlangerak