westsite DS1Fred Langerak doet een stapje terug

Zaterdagavond stond onze laatste wedstrijd van 2017 op het programma. We moesten spelen tegen Westsite. De eerste competitiewedstrijd speelden we ook tegen Westsite en toen bleven de punten in Den Haag.

Deze wedstrijd wilden we graag de punten weer mee naar Den Haag nemen. Maar helaas, het is ons niet gelukt. Na een ruststand van 10–13 in het voordeel van ons, hebben we verloren met 23-22. We speelden te slordig en konden de voorsprong niet volhouden.

Doelpuntenmakers: Tessa Wielinga 8, Jennifer de Vreede 4, Miranda Hensbroek 4, Rianne Meeuwisse 3, Lisa Boers 2, Paula Berest 1.

Kees Kooij heeft ons gecoacht en wij willen hem hiervoor bedanken. Wij vergeten de wedstrijden van de afgelopen week, waarin het elke keer net niet was. We gaan in januari weer fris aan de slag en we moeten weer gaan bouwen.

Helaas zal in januari niet meer Fred Langerak onze trainer/coach zijn. Fred is nog steeds niet hersteld. Hij kan zich nog niet voor 100% geven. Wij vinden het een heel goed besluit van hem dat hij stopt en eerst helemaal beter wil worden. Wij hopen je graag weer terug te zien op de tribune als je weer hersteld bent!

Daarnaast willen wij Erik Rodenburg en Kees Kooij bedanken voor de afgelopen maanden. Wij vonden het super dat jullie ons geholpen hebben. Wij gaan de komende week op zoek naar een nieuwe trainer.

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en alvast een gezond en sportief 2018.

fredlangerak