fortissimovsDS1"Scherp en fel"

Na vorig weekend onverwachts rust te hebben gehad vanwege een lekkage in Boswijk, begon de voorbereiding op de wedstrijd tegen Fortisimmo. Een wedstrijd op zondag; dat is een tijd geleden geweest.

 

Na het eerste fluitsignaal was de afspraak dat we meteen scherp en fel zouden beginnen, want de afgelopen weken waren we niet scherp en stonden we te snel een paar punten achter. En vandaag lukte het. We begonnen scherp en kwamen 0-3 voor. Daarna kwam Fortissimo terug de wedstrijd in. We gingen de rust in met 9-10.

De tweede helft stond dus open en moesten we vol aan de bak om de punten mee te nemen naar Den Haag. De wedstrijd ging gelijkop en Fortissimo kwam ook nog op voorsprong. We bleven vechten, alleen werkte de scheidsrechters niet echt mee. Wij hebben de tweede helft, de helft van de tijd in ondertal gestaan. De scheidsrechters floten het spel veelal dood, waardoor wij niet ons eigen spelletje konden spelen. Uiteindelijk was het nog spannend tot het eind en is de stand 23-23 geworden.

Gelukkig nog wel 1 punt mee naar Den Haag, maar voor ons gevoel hadden het er twee moeten zijn.

Doelpuntenmakers: Tessa Wielinga 10, Jennifer de Vreede 4, Miranda Hensbroek 3, Rianne Meeuwisse 2, Anna Hoogmoed 1, Paula Berest 1, Lisa Boers 1, Marjet de Jager 1.

dadenvanDS1