ds vsZAP"Vergaten de kansen af te maken"

De volgende wedstrijd stond weer op het programma: ZAP-Hercules. Een wedstrijd die je op papier zou verliezen, want ZAP staat tweede. Vol goede moed en na een week hard trainen gingen wij aan de bak.

 

De eerste minuten gingen gelijk op. Daarna liep ZAP iets meer uit door slordig spelen van ons en een aantal twee minuten die wij kregen, maar we zijn blijven vechten. We kwamen met de rust terug tot 11-13.

In de rust een plan besproken om te spelen en om vooral door te vechten. We gingen na de rust goed van start. Kwamen terug tot een gelijke stand. ZAP speelde slordig en hierdoor konden wij de bal onderscheppen en snelle tegenaanvallen lopen. We hadden de kansen om voor te komen, maar vergaten de kansen af te maken. Hierdoor konden wij niet de voorsprong pakken en kreeg ZAP weer vertrouwen om te scoren.

ZAP pakte weer wat puntjes voorsprong, mede doordat ze sommige aanvallen met 7 veldspelers speelden en de keepster eruit haalde. Wij kregen helaas ook weer wat twee minuten achter elkaar. Dat hielp ons ook niet. We zijn er wel voor blijven vechten. De eindstand is 23-28 geworden.

Doelpuntenmakers: Miranda Hensbroek 6, Jennifer de Vreede 4, Tessa Wielinga 4, Marjet de Jager 3, Milou van der Ree 2, Paula Berest 2, Eline Lelieveld 1, Rianne Meeuwisse 1.

Volgende week zijn we vrij dus de komende twee weken gaan we ons voorbereiden op de wedstrijd tegen Bentelo. Een reisje met de bus en helaas zonder hars.

ds12018