bentelo ds1"Bentelo had vleugels"

Vorig weekend hadden we geen wedstrijd, dus konden we even onze rust pakken om ons daarna weer voor te bereiden op de wedstrijd tegen Bentelo. Helaas heeft de griep ons team ook te pakken gehad, dus hebben we niet de hele week voluit kunnen trainen.

Daarnaast was het ook zo dat Bentelo zonder hars speelt, dus moesten we daar deze week ook eerst mee oefenen. Zonder hars maakte het toch ook weer een stuk lastiger op de training. Om half 4 zijn we vertrokken met de bus. Bij aankomst een rondje buiten gelopen en toen ons klaar gaan maken voor de wedstrijd. De scheids floot de wedstrijd in haar eentje, want haar collega was ook ziek.

In het begin kwamen we gelijk al met 4-1 achter. Wij speelden slordig en niet richting het goal. Bentelo maakte daar gebruik van en gingen elke keer een snelle tegenaanval spelen. Op een gegeven moment kwamen wij weer iets terug, maar wij konden het helaas niet volhouden. Wij hadden het zwaar en Bentelo had vleugels. Zeker ook omdat het deze wedstrijd wilde winnen om de periodetitel binnen te halen, ruststand 16-10.

Na de rust wilden wij de stand weer goed maken en zo dichtbij mogelijk komen. Helaas is dit niet gelukt. We hielden ons niet aan de afspraken en liepen achter de feiten aan. Dit resulteerde in een eindstand van 31-22. Bentelo heeft verdiend gewonnen en de scheids heeft in haar eentje goed gefloten!

Doelpuntenmakers: Anna Hoogmoed 5, Marjet de Jager 3, Lisa Boers 2,
Miranda Hensbroek 2, Paula Berest 2, Rianne Meeuwisse 2, Nicky Rodenburg 2, Tessa Wielinga 2, Milou van der Ree 1, Jennifer de Vreede 1.

Helaas moesten we puntloos weer de bus in en hopelijk is iedereen weer opgeknapt voor vanavond, want dan wordt de wedstrijd tegen DSS ingehaald. We spelen om 20.45 uur. Als je zin hebt om een leuke wedstrijd te zien, ben je van harte uitgenodigd. Wij kunnen jullie steun goed gebruiken!

ds12018