ds1vsQ2"We zaten lekker in de wedstrijd"

Na de wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen DSS waar we bijna twee punten te pakken hadden, gingen we vol goede moed de wedstrijd in tegen Quintus. We zijn aan het groeien en het gaat steeds beter. Op papier is Quintus de nummer drie en zouden zij van ons moeten gaan winnen.

 

Maar we merkten al gelijk aan het begin van de wedstrijd dat we er lekker in zaten. We speelden elkaar goed aan. De ballen die wij schoten gingen erin en de dekking stond ook goed. Evianne Brandon begon met keepen en hield veel ballen. Daarna werd ze afgelost door Jonee Wijnmaalen en ook zij heeft veel ballen gehouden. Toch gingen we de rust in met een 13-14 achterstand, maar alles was mogelijk en we voelden dat wij vandaag voor een stunt konden zorgen.

We begonnen weer aan de tweede helft en konden goed bij blijven. Tot Quintus iets meer begon te missen en wij scoorden waardoor we op voorsprong kwamen. De laatste halve minuut van de wedstrijd was nog spannend. Wij stonden er 1 voor en Quintus was in de aanval. Zij misten en de laatste 20 seconden hadden wij de bal. De enige taak was de bal overspelen en niet kwijtraken, want Quintus kwam er ver uit. Toen ging het eindsignaal en hadden wij gewonnen met 26-25. Deze punten hadden wij hard nodig en daar waren wij natuurlijk ook heel blij mee.

Doelpuntenmakers: Jennifer de Vreede 7, Tessa Wielinga 6, Rianne Meeuwisse 5, Eline Lelieveld 2, Marjet de Jager 2, Milou van der Ree 1, Lisa Boers 1, Miranda Hensbroek 1, Anna Hoogmoed 1.

Op naar volgende week. Dan spelen wij om 20.45 uit bij Aalsmeer. Komen jullie ons weer aanmoedigen?

ds12018