aalsm DS1 kicksfotos@kicksfotos.nl"alles of niets"

Na onze goede wedstrijd van vorige week, gingen we deze week met een goed gevoel naar Aalsmeer. Na het beginsignaal merkten wij alleen al snel dat we niet in ons spel kwamen. Soms leek het wel weer alsof we voor het eerst met elkaar samen speelden.

 

Kansen maakte wij niet af en zo kon Aalsmeer in de rust uitlopen naar 13-8. In de rust afgesproken dat we scherper moesten verdedigen en dat we een instelling moesten hebben van alles of niets om de punten te gaan pakken.

We begonnen beter dan de eerste helft en speelden elkaar beter vrij. We gingen weer scoren en kwamen langzaam aan steeds meer terug. We kwamen terug tot 2 punten verschil en waren van plan om door te zetten, maar helaas kregen we toen een paar twee minuten om onze oren. Hierdoor stonden wij met zijn vieren in het veld en kon Aalsmeer weer makkelijk scoren om de voorsprong uit te breiden.

De eindstand is uiteindelijk 27-22 geworden. Wij hebben het de eerste helft laten liggen, maar gelukkig wel weer de tweede helft opgepakt.

Doelpuntenmakers: Tessa Wielinga 8, Eline Lelieveld 3, Milou van der Ree 4, Paula Berest 2, Marjet de Jager 2, Anna Hoogmoed 1, Lisa Boers 1, Rianne Meeuwisse 1.

Een leuk feitje is dat Tessa na deze wedstrijd de 100 doelpunten is gepasseerd.

Nu gaan we deze week weer hard door trainen om volgende week te spelen tegen PSV. Deze wedstrijd moeten wij winnen, want de punten hebben wij nog hard nodig. Het zal lastig worden, want PSV staat onder ons en wil ook graag de punten mee naar huis nemen. Dit is onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en ook de laatste Hercules Night. Hopelijk komen jullie ons allemaal aanmoedigen. Tot zaterdag 10 maart om 19.00 uur!

ds12018