winningteammrt2018
"winnend afscheid met een traan"

Dit weekend was onze laatste wedstrijd. De afgelopen weken hadden we een beetje motivatie problemen, maar dit weekend wilden wij graag winnen om het seizoen met een goed gevoel af te sluiten.

We zijn met de bus afgereisd naar Raalte. Kees Kooij en Erik Rodenburg gingen allebei mee om ons te coachen. Na het fluitsignaal gingen de eerste paar minuten gelijk op. Daarna misten wij veel kansen en Kwiek scoorde. Hierdoor liepen ze uit tot 11-4. Na de time-out ging de dekking beter lopen. De keepers stopten veel ballen en aanvallend gingen wij beter spelen en scoren. Kwiek speelden een open dekking waardoor wij veel kansen kregen. We gingen de rust in met 1 punt voorsprong.

Na de rust moesten wij gelijk goed van start gaan en de voorsprong uitbouwen. Uiteindelijk lukte dit ons en hebben wij de wedstrijd gewonnen met 24-28. Wat een heerlijk gevoel om twee punten mee terug naar huis te nemen. Hierdoor hebben wij er in de bus een nog mooier feestje van gemaakt.

doelpuntenmakers zijn: Tessa Wielinga 8, Jennifer de Vreede 6, Lisa Boers 4, Milou van der Ree 3, Paula Berest 3, Marjet de Jager 2, Rianne Meeuwisse 2.

Dit was de de laatste wedstrijd van een lang seizoen. De komende drie weken hebben wij rust en daarna gaan we weer langzaam beginnen aan een nieuwe voorbereiding.

  • Wij willen graag alle supporters bedanken.
  • Daarnaast ook Hercules voor alles wat zij voor ons mogelijk maken.
  • Kees Kooij en Erik Rodenburg hebben met ons het seizoen afgemaakt. Wij zijn ze hier heel erg dankbaar voor. We waren het niet altijd eens, maar we hebben veel geleerd van jullie en zijn weer een stapje verder gekomen!
  • Bedankt Jim Bouwman voor alle jaren dat je met ons mee bent gegaan als fysio en
  • Sylvia Ravesteijn voor alle jaren die jij als begeleider bij ons op de bank zat en heel veel regelde.
  • Dit weekend was ook de laatste wedstrijd van Micha Verlaan bij Hercules. Bedankt voor al die jaren dat je in het goal hebt gestaan. Wij gaan je missen!

Bedankt allemaal.

Liefs,

Alle meiden van dames 1

ds12018