Vendelooq2hs1Misschien maar eens 60 minuten spelen i.p.v. 2x 30 minuten

Afgelopen zondag speelden we in de hel van de heul tegen het team van ons maatje en oud-teamgenoot Kevin Landsweers, Quintus. Op volle sterkte traden ze aan en wij wisten wat we moesten doen. We hielden dat ook goed vol.

Met een prima dekking en goed keeperswerk, van Tim (waarbij na 8 minuten het licht uit de ogen gegooid werd) en Erik (die ons nog kwam ondersteunen na een bruiloft op Ibiza, helemaal top!). Sander was lekker op dreef van afstand en het tempo was aan beide kanten erg hoog. Tot aan de rust liep dit erg lekker en gingen we de kleedkamer in met 13-13. 

Helaas bleek bij het beginsignaal van de 2e helft, net als vorige week, dat we beter verder hadden kunnen spelen i.p.v. 10 minuten rusten. Afspraken werden niet nagekomen, kansen niet afgemaakt en binnen no time stonden we met 5 punten achter.

Vanaf dat moment liepen we de rest van de wedstrijd achter de feiten aan. Ondanks het correcte en harde verdedigen van Wesley en Mario, maakten we de kansen niet af in de aanval. Daardoor kwamen we uiteindelijk 8 punten te kort om de winst mee naar huis te nemen. Eindstand 31-23.

Nu verder gaan, trainen en focussen op Volendam, met een hopelijk fit en voltallig team.

Tot zaterdag.

vendeloofoto site