hs1vsUS ziggyEen draak van een wedstrijd

Normaal heb ik niet zo'n probleem met een stukje schrijven. Echter, ik kan nu niet op de woorden komen die de wedstrijd van gisteren beschrijven.

 

 

De jongens van US uit Amsterdam waren gedreven en waren niet van plan 2 punten achter te laten in Den Haag. Sterker nog, het leek er zelfs op dat ze de 2 punten mee naar Amsterdam gingen nemen.

Verdedigend waren we zwak, gatenkaas was het. Wederom door goed keeperswerk van Jens Dijkstra en Ole van Grieken bleef de schade toch beperkt.

In de aanval was het al niet heel veel beter. We misten een aantal open kansen, waardoor we de gehele wedstrijd tegen een achterstand aankeken. Weer veel pechmomenten, waarbij goed uitgespeelde kansen op de paal of op lat eindigden.

Gelukkig was er, op het moment dat we het 't hardst nodig hadden, toch dat momentje van geluk. De coach van US had de time-out kaart neergelegd, waardoor hun (hoogstwaarschijnlijk beslissende) doelpunt werd afgekeurd. We kwamen weer in balbezit, speelden rond tot Mitchel Timmermans 1 seconde voor tijd de bal in het net smeet.

Wedstrijd eindigt in gelijkspel. 1 punt voor een draak van een wedstrijd. Wel een complimentje voor Ziggy Eijsenring, die in de tweede helft de ploeg op sleeptouw nam.

Op naar volgende week... Havas uit.

vendeloofoto site