herc whc imv

De enige winstpremie is 2 punten....

Dat was het dan alweer; de laatste wedstrijd waarbij ik als teamverantwoordelijke op het digitale formulier mocht staan. Het leek erg snel te gaan, maar wat wil je met 3 wedstrijden in een week.

Na de goed gespeelde wedstrijd tegen Volendam 2 afgelopen donderdag, gingen we met een goed gevoel richting de wedstrijd tegen stadsgenoot WHC.
WHC, een club dat een leuk team kent met oude en nieuwe bekenden. Ondanks die vriendelijkheid voor de wedstrijdstrijd, wilden we toch graag de 2 punten in eigen hal houden.

Dit ging een lange tijd erg goed. In het begin was het vooral om en om scoren. Spelend vanuit de dekking hebben we de 1e helft goed achtergelaten, ondanks de punt achterstand (10-11). In de rust aangegeven dat het in de dekking staat als een huis. Het enige wat er nog aan scheelt, was dat er gescoord moest worden. Met die opdracht gingen we de tweede helft in...

De eerste 15 minuten ging het zoals in de eerste helft. De dekking bleef goed staan en in de aanval scoorden we meer. Met name doordat Tim Frenk, die een goede pot speelde, eindelijk weer zijn vizier had gevonden. Dan toch slaat het noodlot toe. Daar waar we eigenlijk door hadden moeten denderen, gingen we mee in het tempo van WHC. We kakten in en liepen na een paar slordige fouten weer tegen een achterstand aan. Die achterstand haalden we niet meer in, waardoor we tegen een eindstand aankeken van 23-29.

Ondanks de verloren partijen zie ik wel een stijgende lijn. Met in het achterhoofd houdend dat we niet compleet zijn en/of niet fit. Het laat wel zien dat we goede spelers in onze selectie hebben en ik kan niet wachten tot de 2e helft van het seizoen, wanneer iedereen weer fit is....

Dit zal misschien iets langer duren voor linkshander Yannick Boers, die gisteren liet weten zijn middenvoetsbeentje weer gebroken te hebben. We wensen hem natuurlijk weer succes in de revalidatie.

vendeloofoto site