herc olympfoto: KC KoreneefWederom geen beloning ....

Op dit moment is het net alsof ik elke week hetzelfde neerzet. Keihard werken, maar niet beloond worden met 2 punten. We begonnen de warming-up nog met een kleine groep, daar Ziggy, Otto, Mitchel en Luca ons nog kwamen versterken na hun eigen gespeelde wedstrijd in Rotterdam.

De wedstrijd ging lekker, goed in de dekking en het ging gelijk op. Het enige verschil met de vorige wedstrijden was dat wij nu de touwtjes in handen hadden. Er werd door iedereen gescoord. Sander Lassooij en Wesley Hage waren goed op dreef in de aanval en Tim Alkemade stond een goede pot te keepen.

 

 

Met één punt verschil de rust in gaan was ons niet vreemd, want we wisten dat we op de goede weg waren. Iets minder balverlies en de dekking op slot in de 2e helft. Dit ging tot 15 minuten voor tijd goed, maar toen sloeg het noodlot weer toe. Balverlies en snel afronden in de aanval leidde tot een 3-tal breaks tegen en zo kijk je tegen een grotere afstand aan. De wedstrijd, die onder leiding stond van de prima fluitende scheidsrechters, veranderde niet meer. De concentratie was weg en we hadden geen grip meer op de wedstrijd. Boy "bikkel" Koreneef, die ondanks een zware ontsteking aan zijn heup toch speelde, moest 8 minuten voor tijd het veld ruimen door een tik op die helse plek.

We gaan weer verder. Werken naar de volgende wedstrijd en zetten de jacht op 2 punten voort.

vendeloofoto site