hs1vsq2Vendeloo's Visie wordt "De Handjes van HS1"

Robin heeft er sinds enige weken een co-writer bij en wel Yannick Boers. Daarom ook hier een andere titel voor de verslagen van HS1.

Eerste thuiswedstrijd van het jaar tegen de koploper Quintus.

We begonnen goed aan de wedstrijd, vooral de dekking stond goed met een goede keeper erachter. Het bleef daardoor dus gelijk opgaan. Daarna liep de aanval ook steeds beter, waardoor we aan het eind van de eerste helft konden uitlopen naar 2/3 punten verschil. Er ontstond daardoor ook een ruststand van 2 verschil in ons voordeel.

Aan het begin van de 2de helft hielden we dit ook vast. Daarna kwamen we veel in ondertal te staan. Twee keer met 4 man in het veld bracht Quintus weer op gelijke hoogte. Toen ging het weer steeds gelijk op. Het was een bloedstollende wedstrijd die boven verwachting constant gelijk op ging. Even leek het alsof Hercules zou winnen van de nummer 1, maar aan het eind van de 2de helft kwam Quintus op gelijke hoogte en dat hebben ze vastgehouden. Eindstand was 27-28.

We hebben met z'n allen een goede wedstrijd gespeeld en dat geeft moed voor de volgende wedstrijden. Op naar volgende week.

handjes