whcVSHS1"Sportvoer"

Een betere voorbereiding konden we niet hebben. Met zijn allen in de kantine van sporthal Boswijk had Coach Lyacine Kaci sportvoer geregeld en zo zaten we, met zijn allen kijkend naar PSG - Flensburg, te genieten van de pasta.

Daarna konden we afreizen naar Loosduinen, waar WHC klaarstond voor de wedstrijd. Eerder in het thuisduel speelden we 45 minuten erg goed, maar kakte het daarna in. Dat moesten we veranderen en gezien de stappen die we als team hebben gemaakt, waren we dat ook verschuldigd aan onszelf. Helaas kwamen we slecht uit de startblokken en hadden we het blok niet onder controle, waardoor WHC al snel een gat kon slaan. Toch, door keihard knokken, kwamen we terug in de wedstrijd en haalden we de achterstand langzaam in.

Na rust werd het nog akelig spannend wanneer we tot 2x toe langzij kwamen en ook de voorsprong pakten. Helaas wisten we onze voorsprong niet verder uit te breiden. 8 minuten lang werd er niet gescoord van beide kanten. Je maakt het jezelf toch echt heel moeilijk als je tot 2x toe de kans had om de trekker over te halen, maar dat niet doet.
Helaas deed WHC dat wel. Waar wij balverlies hadden of schot op doel misten, maakten zij dat af. Hierdoor verliezen we met 29-26. Ondanks het verlies, moeten we realistisch blijven. WHC draait niet voor niks bovenin mee. Het is een goede ploeg en stoppen pas wanneer het eindsignaal is gegeven. Toch hadden we hier de winst mee naar huis kunnen nemen. Het enige wat we nu meenemen is het gevoel dat als we de rest van het seizoen spelen zoals we de 2e helft deden, wij in de eerste divisie blijven.

Doelpuntenmakers: Nick Masmeijer 8, Boy Koreneef 7, Yannick Boers 4, Ezra Eijsenring 2, Lars Vogelaar 2, Ziggy Eijsenring 1, Bart Batenburg 1, Jorik Lommen 1.

Tot volgende week

handjes