tim sm┬ęKees Koreneef"6 gestopte strafworpen"

De wedstrijd tegen Atomium uit Rotterdam moest gewonnen worden om in de race te blijven voor handhaving. Directe concurrent EHC moest tegen WHC spelen. Mochten zij verliezen, dan moesten wij, naast de winst binnen halen, ook werken aan ons doelsaldo.

De taken waren duidelijk. Met flair en discipline spelen en ons koppie erbij houden. Dat lukte aardig. We begonnen heel goed en hebben dit ook niet meer uit handen gegeven. Boy Koreneef was terug na een blessure en ook Ivor Scholman stond weer goed in de dekking. De eerste helft speelden we ons eigen spel. Soms met tempo en soms gedegen. Atomium blijft een vechtersploeg en gaat door tot het eindsignaal. We gingen rusten met een 16-12 voorsprong.

De tweede helft kwamen we weer goed uit de startblokken. Het tempo lag hoger en zo wilden we ons doelsaldo omhoog krikken. Uiteindelijk kwam daar toch de "herculesdip" tevoorschijn, maar die duurde gelukkig maar 3 minuten. We kregen weer grip op ons eigen spel en liepen uit. Elke speler van Hercules haalde een voldoende, in het bijzonder onze keeper Tim Alkemade, die daar bovenuit steeg. Naast de 6 gestopte penalties stond hij een enorm goede pot te keepen.

Eindstand: 31-20.

Helaas wist EHC te winnen van WHC, waardoor het aankomt op de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. We moeten koste wat kost winnen zondag tegen DIOS.
Zaterdag zullen we weten welke betekenis deze eventuele winst zal hebben voor de toekomst.

Kom ons steunen, zoals jullie dat altijd doen... Om 14:00 uur in de ballonhal, te Den Hoorn

handjes