Beste (toekomstige) kampgangers,

Bereid je voor op een avondje feest zoals we dat op kamp doen! Vrijdag 31 januari 2020 organiseert de kampleiding een feest voor iedereen die afgelopen jaar mee is geweest op kamp om nog één keer alle leuke herinneringen op te halen! Ook kinderen die niet mee zijn geweest zijn welkom om de kampsfeer te proeven en te zien of ze komend jaar misschien ook wel meewillen. Dit is ook de kans om je als één van de eersten in te schrijven voor het Herculeskamp 2020, want VOL=VOL!

Jullie zijn welkom in de kantine op Boswijk vanaf 17.45 uur en om 18.00 uur begint het eten. Na het eten zal de bonte avond van start gaan met spelletjes, een echte kampdisco met onze eigen DJ’s Martin en Robin en heel veel gezelligheid! Rond 01.00 zal het feest eindigen. Kinderen mogen natuurlijk ook eerder opgehaald worden als 01.00 uur te laat is.

Er zijn een aantal teams die op vrijdagavond trainen. Teams die tijdens het eten trainen, kunnen later aanschuiven en dan nog een bordje eten. Er zijn ook teams die tussendoor trainen. Deze teams kunnen ook mee eten, tussendoor trainen en daarna terugkomen. Laat dit alleen wel even weten op je inschrijfformulier, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wil je graag bij de HERCULESKAMP BONTE AVOND PARTY zijn? Schrijf je dan in met het inschrijfformulier en mail deze naar hercules.kamp@hercules-handbal.nl.

Inschrijven voor de party kan tot vrijdag 24 januari a.s.

Groetjes,

De kampleiding


klik op de poster voor het PDF

inschrijven Kampfeest 2020