Komend weekend start alternatieve competitie HS1

De herenselectie kan na een week of vier voluit trainen weer gaan proeven aan het spelen van echte wedstrijden. A.s. zaterdag start de alternatieve competitie met een thuiswedstrijd tegen Havas in sporthal Loosduinen, aanvang 20.30 uur. Voor de trainers Bart en Richard staat deze competitie vooral in het teken van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De jonge talentvolle groep heeft afgelopen weken stap voor stap weer opgebouwd naar het wedstrijdfit worden en zet deze week nog even de puntjes op de i.

Jeugdopleiding WHC en Hercules krijgt belangrijke rol

WHC/Hercules laat alvast een stukje van de visie voor de komende jaren zien waarin de spelers de ruimte krijgen om zich te kunnen ontwikkelen binnen het ambitieuze programma van de twee clubs. Ik snap dat jullie nieuwsgierig worden maar later meer hierover. De sterke jeugdopleiding van de clubs zal in elk geval een belangrijke rol spelen in het programma. Daar wil je als speler toch bijhoren!

Wekelijks getest door testgroepĀ 

Bart en Richard zijn trots op de groep die zich in moeilijke omstandigheden staande heeft weten te houden en heel gemotiveerd heeft meegedraaid in een lastig programma van testen en trainen. De mannen zijn er zeker aan toe om weer een echte wedstrijd te kunnen spelen. Ook veel dank aan de dames van de testgroep die twee keer in de week klaar staan om de hele groep te testen. De verenigingen zullen jullie op een gepast moment een keer in het zonnetje zetten.

Livestream

“Gelukkig hebben we de beelden nog”. Dat kunnen we dadelijk zeggen als Reinier en Marco de livestream weer gaan verzorgen voor de thuiswedstrijden. We zullen het uitzendschema nog apart publiceren. Jeugdleden let goed op want er spelen twee spelers van Jong Oranje mee, dat kunnen jullie over een paar jaar ook zijn.

We wensen heel de selectie en de staf veel succes en vooral ook weer veel spelplezier toe na een lange tijd van wachten om weer te mogen handballen.