Ook tijdens de coronacrisis kan Hercules gelukkig blijven rekenen op de financiƫle injecties van onze trouwe sponsoren. Helaas kunnen wij ze zelf door alle beperkingen momenteel geen Hercules Night of een andere, leuke activiteit aanbieden. Wat we wel kunnen, is ze bij jullie even extra onder de aandacht brengen.

Dit keer vragen we jullie aandacht voor onze deskundige op het gebied van afvalinzameling en verwerking in de regio Zuid-Holland: OMEGA, volop aanwezig in onze regio, je kent vast die groen/gele wagens wel.

OMEGA beschikt over vakbekwaam personeel, een uitgebreide selectie aan containers en een modern en geoutilleerd wagenpark. Dat maakt ze een betrouwbare organisatie voor haar opdrachtgevers, waarvan zij er velen al jaren tot haar klantengroep mogen rekenen.

Bij OMEGA Containers houden ze het voor u als klant graag simpel. Zij bieden voor elke afvalstroom het juiste inzamelmiddel en zijn in staat ieder inzamelmiddel binnen 24 uur te leveren!

En daarbij is OMEGA containers ook een zeer gewaardeerd sponsor en met Walter Bayards ook een gewaardeerd handballiefhebber.