Een ouderwetse, fijne, eerste seizoenshelft !

We wisten bijna niet meer hoe dat was; een eerste deel van het seizoen waarin bijna alle wedstrijden gespeeld zijn en er weer volop publiek op de tribunes aanwezig was. Zo willen we het hebben en zo is Hercules op zijn best. Het bestuur en de commissies hebben hard gewerkt om dit allemaal georganiseerd te krijgen. Onze dank hiervoor is groot! 

De Technische Commissie heeft er in combinatie met alle trainers, coaches, begeleiders en natuurlijk de ouders voor gezorgd dat er weer veel getraind is en mooie wedstrijden gespeeld zijn. We hebben mooie beelden langs zien komen op onze sociale mediakanalen en nodigen alle teams van harte uit om daar nog meer gebruik van te maken. Laten we Hercules in beeld brengen zodat iedereen kan meegenieten van dat mooie handbalspelletje, ook als je er niet bij bent. 

Het is voor het bestuur heel prettig om spelers en supporters weer plezier te zien hebben in onze kantine. Na die verschrikkelijke jaren is het heerlijk om weer gezellig een drankje met elkaar te kunnen drinken en feestjes te kunnen vieren.

Dankzij de vriendenloterij kunnen we nu ook fijn handbal kijken op een mooie breedbeeld TV. De kantine leeft weer als vanouds. Dat zorgt aan de ene kant voor het fijne verenigingsgevoel en aan de andere kant ook voor een groot deel van de inkomsten van de club. Beiden essentieel voor een goed lopende vereniging. 

We willen het nieuwe jaar niet gelijk beginnen met een beroep op jullie te doen, maar voor een paar grote uitdagingen kan het helaas niet anders. Word je binnenkort aangesproken door één van de bestuursleden, kijk dan nu alvast in je drukke planning voor 2023 of daar niet wat extra ruimte voor Hercules te maken is. Nu we weer op volle snelheid draaien is er veel behoefte aan extra vrijwilligers. 

Het bestuur wenst alle spelers, ouders en supporters een heel sportief 2023 toe. Dat we maar net zo veel plezier en succes op het handbalveld mogen hebben als in de eerste seizoenshelft. 

Het bestuur van Hercules