Wat begon als een oefenwedstrijdje van onze heren tegen Oranje U18, eindigde als één van de drukst bezochte wedstrijden van het seizoen. Vanaf 17.30 uur liep de kantine vol met mensen die op het eten afkwamen. Met 50 mensen eten, super gezellig en hartstikke makkelijk. Dat was al een succes te noemen.

Daarna werd het drukker en drukker en om 20 uur kon de omroeper de heren oproepen en het spel beginnen (voor verslag van de wedstrijd klik hier).

Het was warm, warmer, warmst op de tribune, dus iedere rust werd het heel snel druk aan de bar en ook na afloop van de wedstrijd stonden veel mensen gauw buiten met een drankje in de hand.

Deze avond hebben we ook voor het eerst een loterij gehouden. Deze is iets minder goed uit de verf gekomen. Maar dat mocht de pret niet drukken voor de prijswinnaars. Esmee viel wel goed met haar neus in de boter, ze won twee prijzen en ging met het Oranje shirt en de kortingsbon van www.Naadloos-Fotobehang.nl naar huis.

Esmee (links), de trotse winnaar van 2 prachtige prijzen

Esmee (links), de trotse winnaar van 2 prachtige prijzen

Tot slot
De avond werd mede zo’n groot succes door de dames van de kantine en door de sponsoren www.scrubnuts.nl , Drukkerij Excelsior en www.Naadloos-Fotobehang.nl voor hun bijdrage aan de loterij.

Wil je volgende keer ook een bijdrage leveren, in tijd, geld of een donatie voor de loterij, meld je dan aan via vrijwilligers@hercules-handbal.nl